Welkom bij De Societeit, Nieuw-Vennep

De Sociëteit Nieuw-Vennep is een ontmoetingsplek en vraagbaak, speciaal voor senioren. U kunt hier terecht als u vragen heeft op het gebied van zorg en ondersteuning. Hoe kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Waar kunt u terecht voor hulp in de huishouding? En voor hulp bij de administratie? De medewerkers van De Sociëteit helpen u graag. Iedere donderdag is Sylvia van Herk, coordinator en activiteitenbegeleidster aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur bij Pier K, Harmonieplein 2, om u te woord te staan.

Heeft u geen hulpvraag maar bent u bijvoorbeeld op zoek naar een hobby, sport, een wandelmaatje of iemand om mee te eten? De Sociëteit bouwt aan een vrijwilligersnetwerk. In Nieuw-Vennep wordt veel georganiseerd, maar niet iedereen weet de weg ernaar toe te vinden of het te regelen. Vrijwilligers kunnen hierbij uitstekend helpen. Vindt u het vervelend ergens alleen op af te stappen? Een vrijwilliger kan met u mee gaan.

U bent van harte welkom bij ons iedere donderdag van 10:00 tot 16:00 uur, Pierk, Harmonieplein 2, Nieuw Vennep - toegang is kosteloos.